"Kistje aardbeien is hier altijd zeer lekker": Dit had Mathieu van der Poel allemaal te zeggen na zege nummer 30 én crash van broer

"Kistje aardbeien is hier altijd zeer lekker": Dit had Mathieu van der Poel allemaal te zeggen na zege nummer 30 én crash van broer
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel blijft maar winnen. Dat is de slotsom na de Aardbeiencross in Hoogstraten. En of hij tevreden was met de overwinning?

"Ik had vooraf gevraagd om modder en dat heb ik gekregen", kon Mathieu van der Poel er wel om lachen tegen PlaySports. "Maar het was niet al te warm, dat klopt."

"Het was een heel lastig rondje, met veel sporen die je niet meer kon zien. Ik heb ook lange tijd met een lekke band moeten rijden, dus ik heb twee, drie, veer keer moeten aanzetten."

Zal wel meevallen

Maar VDP won dus wel en heeft nu 105 op 105 in de Superprestige: "Het maximum kan nog altijd inderdaad. Ik ben heel blij om te winnen, het kistje aardbeien is hier altijd enorm lekker."

Tijdens de cross ging de broer van Mathieu hard onderuit tegen een paaltje: "Ik zag een fiets van ons merk staan, maar heb het zelf niet gezien. Daarnet heb ik David wel al even gezien en gesproken en hij kon nog rondwandelen, dus het zal wel meevallen", was de winnaar van de dag hoopvol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties