Jan Bakelants en Louis Vervaeke kennen hun opdracht voor de Ronde van Catalonië
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Bakelants en Vervaeke moeten Kelderman bijstaan in Ronde van Catalonië

Jan Bakelants en Louis Vervaeke kennen hun opdracht voor de Ronde van Catalonië
Foto: © photonews

Bij Sunweb plannen ze goed vooruit en weten ze dus ook al hoe ze de volgende wedstrijden gaan aanpakken. Vanaf 25 maart zal het actief zijn in de Ronde van Catalonië. Met Jan Bakelants en Louis Vervaeke zitten er twee Belgen in de selectie voor deze rittenkoers.

Ze zullen er een belangrijke rol vervullen ter ondersteuning van kopman Wilco Kelderman. Zo geeft Aike Visbeek, de trainer die de renners heeft klaargestoomd voor deze wedstrijd, toch aan. "We zullen een sterke ploeg aan de start brengen in steun van Wilco. Jan Bakelants, Louis Vervaeke en Rob Power zijn klaar om te helpen in de bergen."

TWEE AANKOMSTEN BERGOP

Visbeek is ook vertrouwd met wat de renners voor de wielen zullen krijgen. "Catalonië biedt een uitdagend parcours met twee aankomsten bergop. De Valter 2000 en Molina zullen het algemeen klassement vorm geven. Na een zware Parijs-Nice hebben we enkele wijzigingen moeten aanbrengen aan onze selectie."

Bakelants en Vervaeke zijn er dus wel bij. Het is te hopen voor hen dat hun kopman in vorm geraakt. "Wilco was een beetje ziek in de aanloop naar Parijs-Nice, maar hopelijk kan hij voortbouwen op de vorm die hij had op de slotdag. We bekijken ook de mogelijkheden in de sprint met Michael Matthews, afhangend van zijn conditie na zijn blessure."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic
20/03/2021 Milaan - San Remo
22/03/2021 - 28/03/2021 Ronde van Catalonië

Nieuwste reacties