Parcourskennis kan voordeel zijn voor Jasper Philipsen: "Daar ben ik al aantal keer over gereden"

Parcourskennis kan voordeel zijn voor Jasper Philipsen: "Daar ben ik al aantal keer over gereden"
Foto: © photonews

Met Jasper Philipsen stond deze middag één van de meest veelbelovende talenten uit het wielerpeloton aan de start van Nokere Koerse. Een mooie naam om mee te pronken voor de organisatie. In het openingsweekend was er voor hem nog geen opvallend resultaat mogelijk, vandaag misschien wel.

Philipsen zal aan de finish zeker één van de mannen zijn om in het oog te houden en verscheen met goesting aan de start van deze eendagskoers. "Ik wil wel proberen om hier een resultaat neer te zetten", zei de snelle man van UAE. "Ik ben zeker gemotiveerd. Ik kijk er naar uit."

We zullen zien hoe mijn dag is 

Het is een wedstrijd die hij ook al betwistte bij de junioren. Nokereberg heeft voor hem dan ook geen geheimen meer. "Daar ben ik al een aantal keer over gereden. We zullen zien hoe mijn dag is. Dat kan je niet op voorhand voorspellen."

Eventjes dus toch de kat uit de boom kijken en zien hoe het gesteld is met de conditie. Philipsen is een renner die snel is aan de meet, maar indien nodig kan UAE ook nog een teamgenoot van hem uitspelen. "Dat hangt er vanaf wie er op het einde in de groep zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties