Ronde van Vlaanderen legt mooie startlijst voor: "Met Wout en Mathieu zien we interessante wending in wielersport"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Van Aert, van der Poel en toppers van Quick.Step op startlijst Ronde van Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen legt mooie startlijst voor: "Met Wout en Mathieu zien we interessante wending in wielersport"
Foto: © photonews

Het is stilaan aftellen naar de Ronde van Vlaanderen, die dit jaar doorgaat op 7 april. Tal van klinkende namen pronken op de voorlopige startlijst die de organisatie kan voorleggen. Zo kunnen we wel eens een confrontatie krijgen tussen crossers Wout van Aert en Mathieu van der Poel.

General Race Director Scott Sunderland ziet tal van mogelijke scenario's. "We zien ploegen met één sterke leider, waar het hele team voor in dienst zal rijden. Daar heeft Terpstra bij Direct Energie bewust voor gekozen. Maar er staan ook heel wat mannen met een snelle finish aan de start. Matthews, het duo Kristoff - Gaviria, Démare en Degenkolb."

Al is het lang niet alleen de sprinterswereld die sterke renners afvaardigt. "Met Wout van Aert en Mathieu van der Poel zien we een interessante wending in de wielersport. Twee veldrijders die zich volop het Vlaamse werk storten. Die laatste kan trouwens rekenen op de ervaring van tweevoudig winnaar Stijn Devolder."

KOPPELTJES TELLEN

Ook outsiders dromen uiteraard van winst. "Bijna elk team heeft mannen aan boord die de finale mee kunnen kleuren. Kijk naar Team Sky. Ze kunnen met Moscon, Doull, Rowe en Stannard op een heel sterk team rekenen dat de wedstrijd mee kan bepalen. Net zo voor Dimension Data, met Vermote, Valgren Andersen en Boasson Hagen. In de finale op 7 april zullen we de koppeltjes voorin de koers tellen."

Klik HIER voor de voorlopige startlijst van de Ronde van Vlaanderen te bekijken. Belangrijke wijzigingen aan deze lijst, zal de organisatie tijdig meedelen.

ORANJE BOVEN BIJ DE DAMES?

De vrouwen betwisten dit jaar hun zestiende Ronde van Vlaanderen. Ook dat belooft een schitterende wedstrijd te worden met topfavorieten als van Vleuten, Vos, van Dijk, Longo Borghini en Rivera. Klik HIER om de deelnemerslijst van de dameskoers te bekijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/11/2019 Ambiancecross
24/11/2019 Duinencross
30/11/2019 GP Kortrijk
01/12/2019 Zilvermeercross
07/12/2019 Cyclocross Essen

Nieuwste reacties