Sterke man achter ploeg van der Poel is duidelijk: "Van Mathieu kan je alles verwachten" en "Dat is voor losers"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 8 reacties
Sterke man achter ploeg van der Poel is duidelijk: "Van Mathieu kan je alles verwachten" en "Dat is voor losers"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel is een fenomeen. Bij Corendon-Circus maakt hij nu ook de nodige indruk op de weg. Met dan aan Atilay Uslu, die de Nederlander voor een groot gedeelte uit eigen zak betaald. "Hij verdient een veelvoud van mij, dat klopt."

“Mathieu is dan ook een ongekend talent”, aldus de Nederlandse Turk Atilay Uslu in Het Nieuwsblad. “Als hij start en niet valt, dan wint hij. Zondag won hij nog, nadat hij drie dagen ervoor bijna in coma lag. Ongezien!”

De sterke man van Corendon gelooft dan ook dat er in Gent-Wevelgem of de Ronde Van Vlaanderen wel iets kan met Mathieu van der Poel. “Het zal wel goed gaan. wat dat dan betekent? Van Mathieu kan je alles verwachten.”

Challenger blijven

Uslu zelf geeft VDP en de andere renners dan ook een duidelijke incentive: “Ze moeten een challenger blijven. Op creativiteit en snelheid van handelen wint Corendon het van TUI, zo moeten de renners ook denken.”

“Je moet niet even groot willen zijn als Sky. Laat staan dat je ze moet kopiëren, dat is voor losers. Maar je moet wel creatief en wendbaar zijn, dan kan je zelfs een ploeg met een budget van 40 miljoen euro kloppen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties