Sunweb komt met duidelijk plan naar Dwars door Vlaanderen
Redactie
| 0 reacties

Sunweb kiest in Dwars door Vlaanderen voor jonge aanvallers

Sunweb komt met duidelijk plan naar Dwars door Vlaanderen
Foto: © photonews

Dat ze bij Sunweb over een ploeg beschikken die wel eens gevaarlijk uit de hoek kan komen, hebben ze al meermaals bewezen. Is het niet met kopmannen als Soren Kragh Andersen of Matthews, dan met openbloeiende talenten als Hirschi. Woensdag rekent de ploeg vooral op vrijbuiters.

Dan staat Dwars door Vlaanderen op het programma en hopen ze bij Sunweb door jeugdig enthousiasme ver te geraken. Het komt aan de start met onder andere Cees Bol, winnaar van Nokere Koerse. De Nederlander wordt vergezeld door Asbjorn Kragh Andersen, Roy Curvers, Marc Hirschi, Johannes Fröhlinger, Casper Pedersen en Max Walscheid.

UITDAGEND PARCOURS

Een zeer onge garde dus. "Dit is onze vierde klassieker in deze periode en we komen aan de start met een jong en gemotiveerd team", verklaart trainer Marc Reef. "Dwars door Vlaanderen is een open koers met een uitdagend parcours. Zoals bij zoveel koersen in dezelfde buurt, kan het een lastige dag worden, zeker als de weersomstandigheden link zijn."

In 2018 deed Sunweb mee voor de prijzen. "We eindigden tweede vorig jaar en gaan in deze editie opnieuw agressief koersen. We zullen proberen om iemand vooruit te sturen in de ontsnapping en zien dan wel hoe de koers evolueert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties