Boonen ziet hoe van der Poel iedereen in snelheid pakt: "Hij moet bij niemand nog indruk maken"
Redactie
| 8 reacties

Boonen stelt vast dat van der Poel reeds een topper is

Boonen ziet hoe van der Poel iedereen in snelheid pakt: "Hij moet bij niemand nog indruk maken"

De manier waarop Mathieu van der Poel Dwars door Vlaanderen naar zijn hand zette...Verbluffend, toch? Tom Boonen is echter niet van zijn stoel gevallen toen hij het aanschouwde. Volgens hem is het absoluut geen verrassing en is van der Poel nu al een toprenner.

De eerste WorldTour-zege is dus binnen voor van der Poel. "Als we nog nooit van Mathieu hadden gehoord, hadden we dit zeker indrukwekkend gevonden. Maar natuurlijk heeft iedereen dit wel verwacht. Van der Poel is geen topper in wording, hij is het al. Hij moet bij niemand nog indruk maken", schrijft Boonen in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Hij heeft alles al bewezen. Rest hem nu nog enkel om dit ook bij de grote jongens te doen. Dat zou zomaar zondag kunnen gebeuren. Ik verwacht dat hij gewoon meedoet voor de overwinning in de Ronde van Vlaanderen", blikt Boonen vooruit. "Ik zie niet in waarom niet. Hij zegt misschien van niet, maar hij denkt het wel."

De Ronde wordt ook tactisch gereden 

Toch is er misschien één renner die nog meer kans maakt. "Jungels wordt zondag een hoofdrolspeler in de Ronde. Hij is mijn favoriet. Veel zal afhangen van het feit of Gilbert wel of niet start. Ik zeg niet dat Jungels van der Poel uit het wiel rijdt, maar de Ronde wordt ook tactisch gereden. Het gaat om meer dan alleen de sterkste zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties