Boonen ziet hoe Deceuninck-Quick.Step blijft imponeren in de breedte: "Wéér tovert Lefevere er eentje uit zijn hoed"
Redactie
| 1 reacties

Boonen merkt op dat ook Asgreen een talent is dat Lefevere oppikte

Boonen ziet hoe Deceuninck-Quick.Step blijft imponeren in de breedte: "Wéér tovert Lefevere er eentje uit zijn hoed"
Foto: © photonews

Heel wat verrassingen in de voorbije Ronde van Vlaanderen en dat vraagt om een woordje uitleg van een expert. Dan ben je bij Tom Boonen aan het juiste adres. De drievoudig winnaar oordeelt dat het podium niet liegt en met Asgreen weer een talentje van Deceuninck-Quick.Step op de voorgrond treedt.

In zijn column in HLN komt Boonen terug op de Ronde. "Vreemd scenario, voltrok er zich. Was het het goeie weer? Of toch eerder het razendsnelle tempo waarmee deze editie weerd afgehaspeld? Ik houd het op het laatste. Waarbij je toch moet concluderen dat dit een eerlijk resultaat is. En iedereen keurig op zijn rechtmatige plaats eindigde."

ZEGE NIET GESTOLEN

Verdiende winst dus voor Bettiol. "Als je elfde wordt in Tirreno-Adriatico en vierde in de E3, weet je dat je hoog kunt scoren in de Ronde. Spoel trouwens de laatste 25 kilometer nog maar eens terug en je zal zien dat die jongen het totaal niet heeft gestolen."

Wie zijn podiumplaats ook niet had gestolen, was Kasper Asgreen. "Wéér tovert Lefevere er eentje uit zijn hoge hoed. Een Deen van 24. Die het, net als Bettiol, niet cadeau heeft gekregen. Het echt moest gaan halen. Eens te meer het bewijs dat de jeugd het anno 2019 goed doet en het perfect kan overnemen wanneer de kopmannen in de ploeg het eens laten afweten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties