Fuglsang gaat meer naar zijn vrouw luisteren: "Die slipper? Een beetje adrenaline voor het laatste deel"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Fuglsang gaat meer naar zijn vrouw luisteren: "Die slipper? Een beetje adrenaline voor het laatste deel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Derde in de Amstel Gold Race, tweede in de Waalse Pijl en zondag een eerste plek in Luik-Bastenaken-Luik. De vrouw van Jakob Fuglsang heeft haar gelijk gekregen.

La Doyenne verliep perfect voor Fuglsang. Zijn ploeg was in het slot het sterkste geheel van de dag en talrijk aanwezig. "De ploeg had me in perfecte positie afgezet. Ze hebben geweldig werk geleverd", vertelde Fuglsang in het flashinterview. "Toen Woods aanviel, was het perfecte moment daar om weg te springen. Ik wist dat ik niet kon wachten, dus ik moest een selectie doen op la Roche-aux-Facons."

Woods en Formolo konden nog even volgen, maar moesten toch passen. "Ik zag dat hij Woods en Formolo niet konden volgen, dus ik moest alles geven en zelf gaan."

In het slot liep het nog bijna fout voor de Deen na een slipper. "Het was een eng moment, maar zo was er nog een beetje adrenaline voor het laatste deel", kon Fuglsang er best om lachen. "Dat mijn vrouw voorspeld had dat ik hier zou winnen? Vanaf nu ga ik meer naar mijn vrouw luisteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties