Franse teams Cofidis en Groupama-FDJ zetten de jacht in op kopman van Wanty-Gobert

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Franse teams Cofidis en Groupama-FDJ zetten de jacht in op kopman van Wanty-Gobert
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De jacht op de handtekening van de Franse klassementsrenner Guillaume Martin is geopend. Vooral teams uit eigen land hebben interesse in de kopman van het Belgische Wanty-Gobert.

De 26-jarige Martin, die in de tweede rit van de Dauphiné nog nipt de duimen moest leggen voor Dylan Teuns, staat nadrukkelijk in de belangstelling van Cofidis en Groupama-FDJ. De klassementsrenner van Wanty-Gobert staat wel nog onder contract tot eind 2020, maar zijn makelaar zou iets willen regelen. 

Clausule

"Er is belangstelling van Cofidis en Groupama-FDJ. Wij horen en lezen dat ook", zegt ploegleider Hilaire Van der Schueren in Het Nieuwsblad. "Martin heeft een clausule in zijn contract dat hij weg kan indien er een aanbod komt van een WorldTour-ploegen en uiteindelijk hebben wij het laatste woord indien we evenveel op tafel leggen."

Bij de Belgische ProContinentale ploeg hopen ze dat Martin tegen het einde van de Tour zijn keuze gemaakt heeft. "We moeten kunnen bouwen voor de toekomst. Met of zonder Martin in 2020 is een verschil", besluit Van der Schueren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties