📷 Oeps, foutje: nationale kampioen bij Jumbo-Visma krijgt verkeerde trui

📷 Oeps, foutje: nationale kampioen bij Jumbo-Visma krijgt verkeerde trui
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Dan is toch niet alles tot in de puntjes in orde gebracht bij het team van Wout van Aert, maar vergissen is menselijk. Jumbo-Visma heeft met Amund Grondahl Jansen de kampioen van Noorwegen in zijn rangen. Zal die verschoten zijn toen er voor hem een Deense trui klaar lag.

Op 30 juni werd het Noorse kampioenschap in Royse verreden. Jansen was het snelst in een sprint met drie en klopte zijn landgenoten Leknessund en Hagen voor de nationale driekleur. Bedoeling is natuurlijk ook dat hij die gaat aandoen in de koersen die hij rijdt voor Jumbo-Visma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@agu_cc @dylangroenewegen worst joke ever.

Een bericht gedeeld door Amund Jansen (@groendahljansen) op

Daar hadden ze echter voor hem de nationale trui van Denemarken klaar liggen, terwijl Jansen dus de Noorse nationaliteit heeft. De tweede uit de ZLM Tour werd er niet meteen vrolijk van en noemde het op zijn Instagramaccount 'de slechtste grap ooit'.

NU WEL WEER IN ORDE

Gelukkig zijn ze bij Jumbo-Visma wel sterk in het snel herstellen van foutjes. Toen de ploeg zich op het podium van de Grote Markt meldde voor de ploegenvoorstelling van de Ronde van Frankrijk, had Jansen wel de juiste Noorse trui aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties