Primoz Roglic weet al waar hij in 2020 het liefst wil rijden: "Ik denk dat ik me ga focussen op de Tour"

Arjen T'Sjoen
| 3 reacties
Primoz Roglic weet al waar hij in 2020 het liefst wil rijden: "Ik denk dat ik me ga focussen op de Tour"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Luxeproblemen bij Jumbo-Visma in 2020 want met Steven Kruijswijk, Tom Dumoulin en Primoz Roglic heeft het drie absolute klassementstopper rondrijden volgend seizoen. Het is nu nog de vraag wie naar welke grote ronde zal gaan.

De Sloveen Primoz Roglic schitterende in augustus en september in de Ronde van Spanje. Hij hoopt zelf het meest op de Tour: "Ik weet nog niet hoe mijn programma er zal uitzien, dat zullen we nog moeten bespreken op de bijeenkomsten in Spanje. Voor mij is er wel geen enkele ronde zoals de Tour en het is mijn eerste doel om me daarop te concentreren", vertelde hij bij het Spaanse Marca.

Er is maar één tijdrit en dat is volgens Roglic in zijn voordeel: "Op de voorlaatste dag naar La Planche des Belles Filles kan ik grote verschillen maken. Ik zou bijzonder graag op het podium staan en het liefst de gele trui aantrekken. We moeten het stap voor stap bekijken, ik heb de Tour nog maar twee keer gereden." Eerder liet ook Steven Kruijswijk al weten dat hij graag naar de Tour zou gaan, nu nog wachten op de bevestiging van Tom Dumoulin... 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties