Adrie van der Poel is duidelijk over de terugkeer van zijn zoon: "Zonder Mathieu en Wout zijn er geen goede waardemeters"
Arjen T'Sjoen
| 82 reacties

Adrie van der Poel verwacht dat zijn zoon meteen zal meedoen om de knikkers

Adrie van der Poel is duidelijk over de terugkeer van zijn zoon: "Zonder Mathieu en Wout zijn er geen goede waardemeters"
Foto: © photonews

Komende zondag maakt Mathieu van der Poel zijn rentree in het veld. Adrie van der Poel reageerde bij Sporza op zijn terugkeer.

In Ruddervoorde keert van der Poel voor het eerst terug, de week erna zal hij zijn Europese titel verdedigen in Italië. "Ik verwacht dat Mathieu in Ruddervoorde gewoon weer in de voorste gelederen zal meedoen", reageerde Adrie van der Poel. "Hij is nog niet top, maar hij zal op een hoog niveau zijn rentree maken."

Zowel van der Poel als Van Aert hebben er een sterk wegseizoen op zitten: "Toen ik van der Poel en Van Aert zag rijden op de weg dacht ik dat ze het veldritwereldje zouden oprollen. Dat is jammer genoeg anders gelopen want Mathieu is later gestart en Wout kende blessureleed." Iserbyt deed het voorlopig uitstekend, maar Adrie van der Poel lijkt minder onder de indruk: "Iserbyt kiest zijn wedstrijden, maar als topper moet je ze allemaal rijden. Hij heeft al een goed seizoen achter de rug, maar ik verwacht dat ook Toon Aerts en Michael Vanthourenhout nog stappen zullen maken. Zolang Mathieu en Wout er niet zijn, heb je geen goede waardemeters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties