Wielertransfers: Een nieuwe Japanner voor Delko Marseille, zes contractverlengingen bij Direct Energie

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties
Wielertransfers: Een nieuwe Japanner voor Delko Marseille, zes contractverlengingen bij Direct Energie
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oktober komt stilaan op z'n einde en dat wil zeggen dat de meeste wielrenners wel weten waar ze aan toe zijn met het oog op volgend seizoen. Toch blijven er nog enkele renners op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

Delko Marseille

Het ProContinentale Delko Marseille Provence gaat volgend seizoen voor een stukje de Japanse toer op want het Zuid-Franse team stelde vandaag een derde Japanner voor. Na Atsushi Oka en Ishigami Masahiro komt nu ook Hideto Nakane de ploeg versterken.

Nakane reed het afgelopen seizoen in dienst van het Italiaanse Nippo Vini Fantini Faizane en deed dat niet onaardig. Hij eindigde onder meer als vijfde in de vierde etappe van de Ronde van Colombia na Bob Jungels en Julian Alaphilippe en hij finishte ook als 15e in de Giro della Toscana en als 6e in de Japan Cup.

Direct Energie

Ook Direct Energie kwam met selectienieuws naar buiten want liefst zes renners mochten hun contract verlengen. Jérôme Cousin, Romain Sicard, Fabien Grellier en Paul Ourselin blijven minstens nog twee jaar actief bij het Franse team. Rein Taaramäe en Simon Sellier verlengden hun contract voor één jaar. De 24-jarige Fransman Axel Journiaux vond geen nieuw team en stopt met wielrennen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties