Ex-general manager van Lotto De Geyter heeft sarcastische boodschap voor politicus: "De toekomst ziet er super uit!"

Ex-general manager van Lotto De Geyter heeft sarcastische boodschap voor politicus: "De toekomst ziet er super uit!"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tot oktober 2018 fungeerde Paul De Geyter als general manager van Lotto Soudal. Daarna kwam er een einde aan de samenwerking met de ploeg en volgde John Lelangue hem op. De Geyter trekt zich als manager het economische wel nog altijd erg aan.

De Geyter neemt tegenwoordig het management van mediafiguren voor zijn rekening. Over de economische toestand valt er natuurlijk wel wat te vertellen door de coronacrisis. Er wordt ook naar de politiek gekeken om ons daar tegen te wapenen, maar van één politici in het bijzonder moet De Geyter alvast weinig weten.

"De toekomst ziet er super uit!" Deze enthousiaste zin die De Geyter op de sociale media heeft losgelaten, is eerder sarcastisch bedoeld. "Magnette heeft gezegd dat als de Vlamingen het PS-programma overnemen, er een nieuwe regering komt in september!"

Mits toegevingen van onze kant, mogen we Wallonië blijven sponsoren", rondt De Geyter zijn boodschap af. Er volgt ook nog de hashtag merci Paul, gericht aan de voorzitter van de PS. De tweet van De Geyter werd overigens geretweet door Patrick Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties