Gilbert, Van Avermaet en andere toppers aan de start in Ronde van Wallonië

Gilbert, Van Avermaet en andere toppers aan de start in Ronde van Wallonië
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Ronde van Wallonië is bezig om een sterk deelnemersveld te verzamelen. De Belgische rittenkoers hoopt natuurlijk op een mooie bezetting van Lotto Soudal en Deceuninck-Quick.Step. Ook daarnaast kan het al een paar bekende namen aankondigen.

Organisator Christophe Brandt heeft bij Het Laatste Nieuws al een tipje van de sluier opgelicht. Zo komt Lotto Soudal met heel wat schoon volk af. Gilbert, Degenkolb en Ewan tekenen alle drie present. Dat kan al tellen. Sam Bennett zal proberen om Deceuninck-Quick.Step minstens één ritzege proberen te bezorgen.

De organisatie droomde ook van een deelname van Remco Evenepoel, maar het is nog niet duidelijk of dat kan lukken. Wel gaan er zeker nog twee andere gekende Belgische wielrenners meedoen: Oliver Naesen van AG2R en Greg Van Avermaet van CCC.

GERUST HART

Er zullen dus sowieso renners aanwezig zijn die voor een hoog niveau kunnen zorgen. De organisatie kan met een gerust hart de deelnemerslijst verder aanvullen. De Ronde van Wallonië gaat door van 16 tot en met 19 augustus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties