Gilbert, Van Avermaet en andere toppers aan de start in Ronde van Wallonië

Ronde van Wallonië al zeker van deelname Gilbert, Van Avermaet, Bennett en Naesen

Gilbert, Van Avermaet en andere toppers aan de start in Ronde van Wallonië
Foto: © photonews

De Ronde van Wallonië is bezig om een sterk deelnemersveld te verzamelen. De Belgische rittenkoers hoopt natuurlijk op een mooie bezetting van Lotto Soudal en Deceuninck-Quick.Step. Ook daarnaast kan het al een paar bekende namen aankondigen.

Organisator Christophe Brandt heeft bij Het Laatste Nieuws al een tipje van de sluier opgelicht. Zo komt Lotto Soudal met heel wat schoon volk af. Gilbert, Degenkolb en Ewan tekenen alle drie present. Dat kan al tellen. Sam Bennett zal proberen om Deceuninck-Quick.Step minstens één ritzege proberen te bezorgen.

De organisatie droomde ook van een deelname van Remco Evenepoel, maar het is nog niet duidelijk of dat kan lukken. Wel gaan er zeker nog twee andere gekende Belgische wielrenners meedoen: Oliver Naesen van AG2R en Greg Van Avermaet van CCC.

GERUST HART

Er zullen dus sowieso renners aanwezig zijn die voor een hoog niveau kunnen zorgen. De organisatie kan met een gerust hart de deelnemerslijst verder aanvullen. De Ronde van Wallonië gaat door van 16 tot en met 19 augustus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties