Zin om te koersen enorm groot: Cycling Vlaanderen ontvangt meer dan 7000 inschrijvingen

Zin om te koersen enorm groot: Cycling Vlaanderen ontvangt meer dan 7000 inschrijvingen
Foto: © photonews

Na enkele maanden zonder wielerwedstrijden is de goesting om te koersen enorm groot. Bij renners van alle leeftijden en alle niveaus in ons land. Cycling Vlaanderen laat weten dat zo'n zeventig procent van alle wedstrijden in juli al vol zitten.

Al meer dan 7000 inschrijvingen hebben ze bij Cycling Vlaanderen voor koersen die ze organiseren in juli mogen ontvangen. "De inschrijvingen zijn een enorm succes, maar dat hadden we ook wel verwacht. We hebben veel signalen opgevangen dat iedereen staat te popelen om te koersen", zegt Coördinator Competitie Massimo Van Lancker van Cycling Vlaanderen aan Belga. "Dat bewees de crash van onze website vrijdag ook nog eens."

MOOI AANBOD

Alle problemen zijn inmiddels wel van de baan. "Sinds zaterdag kunnen renners zich opnieuw inschrijven en dat gebeurt voorlopig iets meer gespreid. We hebben een mooi aanbod van wedstrijd en tot dusver is zo'n zeventig procent volgeboekt."

Wie zich nog voor geen enkele koers ingeschreven heeft, hoeft niet te panikeren. "Er is wel nog plaats. Iedereen krijgt de kans om te rijden. Dat is onze taak als federatie en dat zal ook gebeuren." Tot dinsdagnacht mogen renners zich inschrijven voor maximaal drie koersen in juli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties