Knap gebaar! Remco Evenepoel doet donatie aan slachtoffers overstromingen Pepinster: "Ik steun jullie met heel mijn hart"

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Knap gebaar! Remco Evenepoel doet donatie aan slachtoffers overstromingen Pepinster: "Ik steun jullie met heel mijn hart"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het leven is meer dan fietsen alleen. Dat beseft ook Remco Evenepoel al op jonge leeftijd. De renner van Quick-Step Alpha Vinyl liet onlangs een cheque overhandigen aan de slachtoffers van de overstromingen van Pepinster.

De wielerformatie van Evenpoel deelde vrijdag een filmpje waarin Patrick Evenepoel, Remco's vader, en enkele fans een cheque ter waarde van 5000 euro overhandigen aan enkele slachtoffers van de vreselijke overstromingen in Pepinster. 

Remco Evenepoel, die volop aan de voorbereiding van Luik-Bastenaken-Luik bezig is, kon niet van de partij zijn. Evenepoel had wel een videoboodschap ingesproken voor de slachtoffers. "Ik ben erg blij dat ik jullie kan helpen met deze financiële steun. Hopelijk helpt dit om jullie leven terug op te bouwen. Ik steun jullie met heel mijn hart en ik wens jullie het allerbeste toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties