Eli Iserbyt over uitspraken Laurens Sweeck: "Hij beseft nu hoe luxueus het vorig jaar was in ons team"

Eli Iserbyt over uitspraken Laurens Sweeck: "Hij beseft nu hoe luxueus het vorig jaar was in ons team"
Foto: © photonews

Sweeck was achteraf teleurgesteld dat zijn ex-ploegmaten Iserbyt en Vanthourenhout niet achter Lars van der Haar reden.

Laurens Sweeck reageerde fel na de cross in Ruddervoorde. "Ze pakken hun verantwoordelijkheid niet, dat vind ik laag bij de grond. Als je drie, vier ronden in het wiel blijft zitten, dan win je volgens mij onverdiend", verwees hij naar Iserbyt. "Hij zou een kampioen moeten zijn, dan moet je ook je verantwoordelijkheid nemen."

Eli Iserbyt viel achteraf wat uit de lucht. "Het is jammer dat hij dat zegt, omdat ik altijd koers wil maken", aldus Iserbyt. "We waren de enigen die koers hebben gemaakt in Fayetteville, Waterloo en Tabor. Ook vandaag was de eerste demarrage van Michael en was ik de enige die probeerde om naar Lars te rijden."

Iserbyt deelde ook enkele prikjes terug uit naar Sweeck. "Laurens rijdt wel tempo, maar niet snel genoeg om ons eraf te rijden. Hij is gewoon gefrustreerd dat hij nog niet heeft gewonnen."

"Laurens beseft nu hoe luxueus het vorig jaar was in ons team, omdat Michael en ik de kastanjes uit het vuur haalden. Het hoort erbij dat je als kopman iets meer moet doen dan normaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties