Moet Wout van Aert weg bij Visma-Lease a Bike? Belgische topcoach zegt waarom dat niet zou werken

Moet Wout van Aert weg bij Visma-Lease a Bike? Belgische topcoach zegt waarom dat niet zou werken
Foto: © photonews

Moet Wout van Aert weg bij Visma-Lease a Bike? Het is van de vele vragen die om de zoveel tijd wel eens boven komt drijven.

Visma-Lease a Bike domineerde het openingsweekend door opnieuw de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne te winnen. Wout van Aert werd derde in de Omloop en won voor de eerste keer in Kuurne. 

Al kon dit weekend bijna iedereen winnen bij Visma-Lease a Bike. Kan Van Aert wel genoeg kopman zijn bij Nederlandse ploeg? Vorig jaar in de Tour, toen Vingegaard in de tweede rit niet op kop reed voor Van Aert, kwam die discussie nog meer naar boven. 

Van Aert weg bij Visma-Lease a Bike?

Volgens Belgisch voetbalcoach Hugo Broos, die onlangs nog derde werd met Zuid-Afrika op de Africa Cup, moet Van Aert gewoon blijven waar hij is. "Als je morgen Van Aert echt kopman maakt, dan is het Van Aert niet meer", zegt hij bij de podcast Frank & Franky. 

"Ik denk dat hij nu Wout van Aert geworden is doordat hij bij die ploeg zit. Als je morgen alles op zijn rug gaat steken omdat hij kopman is, dan wordt er toch anders gereden. Hij kan nu soms ook eens profiteren van die ploeg." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties