Word fan! 31

Wout van Aert Programma

Het programma van Wout van Aert is altijd uiterst interessant om in de gaten te houden. Bij een toprenner als Van Aert is de volgende knalprestatie nooit ver weg en sowieso is het boeiend om te weten aan welke wedstrijden hij gaat deelnemen, of het nu op de weg is of in het veld.

Met het einde van het wegseizoen dat stilaan nabij is, moet het programma van Wout van Aert nog verder aangevuld worden. Onlangs verscheen hij nog aan de start van Parijs-Roubaix, dat was zowat het laatste grote doel van het wegseizoen. Met de Ronde van Lombardije blijft er nog één klassieker over, maar die wedstrijd stond de vorige jaren niet op het programma van Van Aert.

Wellicht verhuist na Parijs-Roubaix de focus naar het veldrijden. Na een korte rustpauze zal Wout van Aert zich voorbereiden op het veldritseizoen. In het veldrijden heeft voornamelijk de Wereldbeker grondige wijzigingen ondergaan en dat heeft ook zijn impact op de kalender en dus ook op het programma van Wout van Aert. Afwachten dus hoe dat er precies gaat uitzien. Vorig seizoen reed Van Aert eind november onder andere de crossen van Kortrijk en Tabor.

Programma Wout van Aert 2021

Datum Wedstrijd Type wedstrijd
 

Veldritprogramma nog aan te kondigen