Cancellara lacht over extra aantal kilo's: "Niet dat ik zo scherp moet staan als Sven Nys"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Cancellara lacht over extra aantal kilo's: "Niet dat ik zo scherp moet staan als Sven Nys"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Fabian Cancellara staat er een heel nieuw leven te wachten na zijn afscheid als profrenner. De levensgenieter in de Zwitser komt duidelijk ook boven, want Cancellara is al enkele kilo's aangekomen. Wat ook niet verwonderlijk is natuurlijk.

Ook al lijkt Cancellara nog even scherp, Spartacus is enkele kilo's rijker. "Ik ben toch ruim 5 à 6 kilo bijgekomen. Het is schrikken hoor, als je voelt dat je dikker wordt", opent Fabian Cancellara bij HNB. "Ik wil er toch een beetje over waken. Niet dat ik zo scherp moet staan als Sven Nys", lacht de Zwitser.

"Maar ik moet er toch een beetje op letten. Eens je sportman af bent, vliegen de kilo’s er snel aan", weet de Zwitser. Er gaat een nieuwe leven open voor Cancellara, die zeker nog in de koers aanwezig zal blijven, maar ook andere bezigheden zal hebben.

Cancellara gaat opnieuw studeren

"Ik ga opnieuw studeren", aldus Cancellara. "Ik ga geen volledige opleiding sportmarketing volgen, maar toch enkele vakken. En natuurlijk wil ik meer tijd voor mijn familie en vrienden vrijmaken. Na 16 jaar wielrennen op een hoog niveau in een team, verdien ik wel wat vrijheid", besluit Cancellara.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties