Belgische wielerploeg maakt achtste (!) aanwinst voor volgend seizoen bekend

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Belgische wielerploeg maakt achtste (!) aanwinst voor volgend seizoen bekend
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wanty-Groupe Gobert blijft zich versterken met het oog op volgend seizoen. De Belgische wielerformatie voegde vandaag Andrea Pasqualon toe aan de équipe voor 2017. De 28-jarige Italiaan komt over van Team Roth.

"Ik ben zo gelukkig om bij Wanty-Groupe Gobert te tekenen. Mijn toekomst voor volgend jaar was nog niet verzekerd. Ik bedank de ploeg voor deze kans. Ik kijk er alvast naar uit om de trui van Wanty-Groupe Gobert te dragen", zegt Andrea Pasqualon.

Andrea Pasqualon won al twee wedstrijden in zijn carrière: een etappe in de Tour du Limousin in 2013 en in de Boucles de la Mayenne in 2015. "Ik zou mezelf beschrijven als een sprinter die bergen goed kan overleven. Ik heb liever lastige parcours en lange afstanden. De Waalse klassiekers zouden mij kunnen liggen", geeft de tweede in de Coppa Sabatini aan.

Andrea Pasqualon is na het aantrekken van Wesley Kreder, Guillaume Levarlet, Fabien Doubey, Xandro Meurisse, Guillaume Van Keirsbulck, Pieter Vanspeybroeck en Yoann Offredo de achtste nieuwe renner bij Wanty-Groupe Gobert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties