Ex-vrouw van Michael Boogerd haalt zwaar uit naar Thomas Dekker

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties
Ex-vrouw van Michael Boogerd haalt zwaar uit naar Thomas Dekker
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe boek van ex-dopingzondaar Thomas Dekker heeft de voorbije dagen voor heel wat ophef gezorgd. In zijn boek komen heel wat namen van ex-renners ter sprake als het gaat over doping, seks en drugs.

Eén van die namen is Michael Boogerd, die drie jaar geleden zelf toegaf dat hij in zijn carrière verboden middelen gebruikt heeft. In 'Mijn Gevecht' staat te lezen dat Dekker door Boogerd geregeld meegevraagd werd om een bezoekje aan 'de vrouwtjes van plezier te brengen'.

Onjuiste weergaves

Nerena Ruinemans, ex-vrouw van Boogerd, heeft op Twitter uitgehaald naar Dekker. "Het lijkt mij dat Thomas Dekker Michael (en zijn familie) bewust wil beschadigen, omdat zijn boek vol zit met onjuiste weergaves van wat er gebeurd is, situaties die ernstig overdreven worden en personages die bewust of onbewust worden verwisseld of zelfs helemaal niet benoemd worden."

"Michael is een fantastische vader voor mijn zoon en ik prijs mij dan ook gelukkig dat we op zo'n vriendschappelijke wijze met elkaar om kunnen gaan. Geen enkel sensatieboek zal daar verandering in brengen. Ik hoop dat iedereen mij respecteert dat ik hier verder dan ook niet op in wil gaan", besluit Ruinemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties