Dekker komt terug op cortisone-verhaal bij Lotto: "De ploegleiding keek de andere kant op"

Redactie
| 2 reacties
Dekker komt terug op cortisone-verhaal bij Lotto: "De ploegleiding keek de andere kant op"
Foto: © photonews

Michael Boogerd en diens vrouw hebben zich de voorbije week behoorlijk boos gemaakt over het nieuwe boek van ex-ploegmaat Thomas Dekker. Maar volgens de 32-jarige Nederlander heeft Boogerd wel degelijk de kans gehad om alles te weerleggen.

"Ik heb Boogerd al gehoord", zei Thomas Dekker gisteravond in De Afspraak op Canvas. "Hij heeft wel degelijk zijn wederwoord gekregen. Hij heeft het boek niet kunnen lezen, maar alle punten waren bekend. Hij heeft ook 1,5 uur met Thijs (Zonneveld, de auteur) gepraat. Dan is hij nu wel rijkelijk laat. Dat is typisch voor de oudere wielersport", aldus Dekker.

De Nederlander sleurde ook ex-ploeg Lotto en ploegarts Jan Mathieu er door in zijn autobiografische boek Mijn Gevecht. Dekker vertelt dat dokter Mathieu blessures verzon om zijn renners cortisonespuiten te kunnen geven. "Ik heb enkel de dingen beschreven waar ik zelf bij was. Ik heb andere renners er dus nooit op betrapt. Of het denkbaar is dat de ploegleiding dan niet op de hoogte was? Ik denk dat men dan eerder de verkeerde kant opkijkt, zeker in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties