Toekomst oogt rooskleurig: "Wie weet rijdt het 'gouden duo' over een jaar of vijf wel bij ons"

Redactie
| 5 reacties
Toekomst oogt rooskleurig: "Wie weet rijdt het 'gouden duo' over een jaar of vijf wel bij ons"
Foto: © photonews

Er valt in het huidige veldritseizoen weinig in te brengen tegen Mathieu van der Poel en Wout Van Aert. Marlux-Napoleon Games hinkt wat achterop, maar manager Jurgen Mettepenningen ziet de toekomst alvast rooskleurig tegemoet.

Het loopt dit seizoen moeilijk voor de ploeg van onder meer Kevin Pauwels, Michael Vanthourenhout en Dieter Vantornout. Maar de toekomst oogt mooi volgens Jurgen Mettepenningen. "Bij de junioren en nieuwelingen domineren we de debatten", aldus de teammanager.

"En met Michael Vanthourenhout en U23-wereldkampioen Eli Iserbyt hebben we dé twee grote talenten in huis, die we rustig laten ontbolsteren. Onze toekomst oogt rooskleurig. Hoeveel teams kunnen dat zeggen? De ploeg van Van Aert en van der Poel niet, want die twee zullen ooit naar de weg overstappen", aldus Mettepenningen in HLN.

Iserbyt is één van de talenten binnen de ploeg

En dus hoopt de ploegmanager dat hij binnen enkele jaren een échte topper in zijn rangen heeft. "We zitten in een overgangsfase. Geef ons de tijd. Wie weet rijdt het 'gouden duo' over een jaar of vijf wel bij ons", is Mettepenningen hoopvol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties