Pauwels en co volgen het voorbeeld van Van Aert en van der Poel

Redactie
| 2 reacties
Pauwels en co volgen het voorbeeld van Van Aert en van der Poel

We moeten al even terug in de tijd gaan om te bekijken in welk seizoen Kevin Pauwels nog geen zege beet had eind november. Ook in de Flandriencross lukte het niet voor de Kalmthoutenaar.

Kevin Pauwels moest zich tevreden stellen met een vierde plaats in Hamme. "Jammer dat ik vandaag niet op het podium eindig, maar ik ben blij dat de conditie goed is", opent Pauwels in HNB. "Met Francorchamps en Namen komen er crossen aan die me normaal zouden moeten liggen."

Van der Poel reed opnieuw autoritair naar de zege, maar Pauwels kon nooit echt meedoen voor de tweede plaats. "Vandaag bleef het in de beginfase allemaal op het lint hangen. Zo kon ik niet opschuiven. Toen ik dat wel kon doen, kreeg ik de kloof op Van Aert en Sweeck in de strijd voor de tweede plek net niet dicht. Spijtig."

Vandaag is de crosser met zijn ploeg Marlux-Napoleon Games naar Mallorca afgezakt voor een stage. Van Aert en van der Poel gingen hem dit seizoen al voor met een klein weekje Spanje. "Hopelijk kan ik er nog wat beter worden, maar ik weet niet of dat nog lukt. Ik ben nu al redelijk goed", besluit Pauwels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties