Lof voor Van Avermaet: "Het beste moet nog komen" en "Weet niet waar zijn limieten liggen"

Redactie
| 4 reacties
Lof voor Van Avermaet: "Het beste moet nog komen" en "Weet niet waar zijn limieten liggen"

Voor de derde keer in zijn carrière haalde Greg Van Avermaet de Kristallen Fiets in huis. Een terechte beslissing volgens Patrick Lefevere en Johan Museeuw, die wel niet weten waar de limieten liggen van de olympische kampioen.

Vijfvoudig winnaar van de Kristallen Fiets Johan Museeuw is verrast door Van Avermaet. "Het wordt enorm moeilijk om elk jaar even goed te doen. Dan spreken we komend seizoen al zeker over wereldkampioen worden en minstens één klassieker binnenhalen", klinkt het bij de Leeuw van Vlaanderen.

"Maar hij heeft me dit jaar al zo verbaasd. Vooral met de moeilijke parcoursen waarop hij gewonnen heeft. Dus ik denk dat hij tot op vandaag zelf nog niet weet waar zijn limieten liggen", aldus Museeuw in HLN. Ook Patrick Lefevere weet niet waar de limieten van de Waaslander liggen.

"Ik denk dat hij nog altijd progressie kan maken"

"Ik zou het niet weten. Hij is dan wel 31, maar in het moderne wielrennen is leeftijd absoluut geen obstakel", zegt Lefevere. "Ik denk dat hij nog altijd progressie kan maken. Het beste moet nog komen. Hij heeft pas dit jaar de sleutel gevonden hoe hij moet winnen", besluit de ploegmanager van Quick-Step-Floors.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties