Katusha rekent op Tony Martin in voorjaar: "Hij richt zijn pijlen op Vlaanderen en Roubaix"

Redactie
| 0 reacties
Katusha rekent op Tony Martin in voorjaar: "Hij richt zijn pijlen op Vlaanderen en Roubaix"
Foto: © photonews

Katusha heeft zijn ploeg voor volgend seizoen officieel voorgesteld in het Spaanse Calpe. De belangrijkste aanwinst in Tony Martin, die overkomt van Etixx-Quick Step.

Katusha is in Spanje op trainingskamp en profiteerde daarvan om de renners voor 2017 voor te stellen aan de pers. Het was ook het moment om afscheidnemend manager Jekimov in de bloemetjes te zetten. De Rus wordt opgevolgd door José Azevedo. "We hebben een week samen getraind in Calpe en ik heb al het gevoel dat we allemaal één groep vormen. Dat vind ik heel belangrijk", zegt Azevedo. "De sfeer is goed."

Klassementsrenner Ilnoer Zakarin trekt dit jaar niet naar de Tour, de Rus mikt op een goed klassement in zowel de Giro als de Vuelta. Alexander Kristoff is de kopman in de klassiekers. "Hij is vastbesloten om zijn palmares uit te breiden en mikt op nieuwe zeges in Milaan-Sanremo en de Ronde van Vlaanderen." In de klassiekers krijgt hij de steun van aanwinst Tony Martin. "Hij richt zijn pijlen op de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix", luidt het. "Maar met de Tour-proloog in zijn eigen land maakt hij ook van de eerste gele trui in de Tour een doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties