Zieke Rob Peeters (Crelan) geeft dit weekend forfait, ook Alicia Franck staat nog aan de kant

Redactie
| 0 reacties
Zieke Rob Peeters (Crelan) geeft dit weekend forfait, ook Alicia Franck staat nog aan de kant
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Rob Peeters (links) moet forfait geven voor de komende veldritten van zaterdag in Antwerpen (DVV Verzekeringen Trofee) en zondag in Namen (Wereldbeker). Hij sukkelt met griep. Verder is Alicia Franck nog steeds niet hersteld van haar knieblessure na een aanrijding.

Crelan-Vastgoedservice zal Rob Peeters komend weekend moeten missen in het veld. Dat laat de ploeg weten via Facebook. "Het voorbije weekend kampte Rob al met verkoudheidssymptomen en die zijn de voorbije dagen alleen maar toegenomen", zo klinkt het. "Rob houdt al drie dagen het bed met griep en hoge koorts. Hij zal er zaterdag in Antwerpen en zondag in Namen dan ook niet bij zijn."

Ook Alicia Franck blijft nog een tijdje aan de kant door knieproblemen na een aanrijding door een wagen begin december, toen ze op weg was naar de les met haar Vespa. Aanvankelijk klonk het dat ze alleen de wedstrijd in Spa-Francorchamps zou missen, maar ook afgelopen weekend moest ze forfait geven en voor komend weekend zijn de problemen nog altijd niet van de baan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties