Krijgen we in de Scheldecross opnieuw een duel tussen Van Aert en Van der Poel?

Redactie
| 25 reacties
Krijgen we in de Scheldecross opnieuw een duel tussen Van Aert en Van der Poel?

Wout van Aert kan zaterdag de bordjes weer in evenwicht brengen in de Scheldecross in Antwerpen, de vijfde manche van de DVV Verzekeringen Trofee. Van der Poel telt momenteel elf zeges, de kopman van Crelan-Vastgoedservice staat op tien.

Een jaar geleden draaide de Scheldecross uit op een strijd tussen Wout van Aert en Mathieu Van der Poel, die na een foutje de rol moest lossen. Krijgen we zaterdag na pech voor Van der Poel in Essen en een demonstratie van de Nederlander in Overijse nog eens een duel tot aan de meet? Het zou alleszins een goede zaak zijn voor de cross die schreeuwt om spankracht en duels.

De Scheldecross verwelkomt ook Marianne Vos, die voor het eerst sinds het WK in Tabor in januari 2015 nog eens het veld induikt. Bij de vrouwen kan Sanne Cant op Linkeroever een drie op een rij boeken na eerdere zeges in de Flandriencross in Hamme en in Essen, al belooft het net zoals in Essen opnieuw een spannende race te worden. Toen doken er maar liefst tien rensters in elkaars wiel de laatste ronde in, om uiteindelijk in een spannende sprint te vechten om de bloemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties