Van Aert waarschuwt de fans alvast: "Zo braaf zijn we echt niet"

Redactie
| 8 reacties
Van Aert waarschuwt de fans alvast: "Zo braaf zijn we echt niet"
Foto: © photonews

De twee mannen die de cross dit seizoen volledig naar hun hand zetten, zijn uiteraard Mathieu van der Poel en Wout Van Aert. Volgens die laatste moet er niet sprake zijn van nog wat meer oorlog tussen beiden.

Beide crossers staan tijdens en na de cross altijd sportief tegenover elkaar. Meer oorlog is niet nodig volgens Van Aert. "Ik zou niet weten waarom. Als ik de crossen van het afgelopen weekend zie, is de strijd tussen ons toch schoon genoeg", vraagt Van Aert zich af in HNB.

"Of willen ze dan dat we roepen dat de andere een eikel is zodra we een micro onder onze neus geduwd krijgen?" Tijdens de cross vindt de wereldkampioen dat er respect is, maar dat er ook een hevige strijd aan de gang is.

Schouder aan schouder de finale in

"Maar als je tegen 40 per uur zij aan zij door een zandbak rijdt, moet je gewoon opletten wat je doet of je ligt zelf op je bakkes. Maar wees gerust, als we zoals afgelopen weekend nog vaak schouder aan schouder de finale ingaan, gaat er wel eens iets gebeuren. Zo braaf zijn we echt niet", besluit Van Aert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties