Nederlander gaat voor de 'roze droom': "Met Van den Broeck er een belangrijke helper bijgekregen"

Redactie
| 1 reacties
Nederlander gaat voor de 'roze droom': "Met Van den Broeck er een belangrijke helper bijgekregen"
Foto: © photonews

Steven Kruijswijk wil net als in 2016 vol voor de Ronde van Italië gaan in 2017. De Nederlandse renner verloor er door heel wat pech zijn roze trui, maar kijkt al uit naar de komende editie.

Na een domme valpartij speelde de renner van LottoNL-Jumbo er zijn roze trui kwijt. Maar in 2017 zet hij alles opnieuw op de Giro. "Mijn winter en het voorjaar staat in het teken van het grote doel, de Giro", opent Kruijswijk. "Samen met de ploeg gaan we er alles aan doen om opnieuw in topvorm aan de start te verschijnen."

Belgische hulp

In de vorige editie van de Giro was de ploeg misschien iets te zwak in de breedte, maar Kruijswijk heeft er onder andere onze landgenoot Jurgen Van den Broeck bijgekregen. "De ploeg heeft in samenspraak met mij een aantal renners aangetrokken die me kunnen bijstaan in de Giro", klinkt het in HNB.

"Met Stef Clement en Jurgen Van den Broeck heb ik twee belangrijke helpers gekregen. Daarom rijden zij ook bijna hetzelfde programma en gaan zij ook met mij op hoogtestage. Ook de rest van de Giro-selectie zal vaker met mij koersen en trainen", besluit de renner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties