Ploeg van Pauwels en co 'best of the rest': "En dat ondanks verstikkende dominantie van der Poel en Van Aert"

Redactie
| 2 reacties
Ploeg van Pauwels en co 'best of the rest': "En dat ondanks verstikkende dominantie van der Poel en Van Aert"
Foto: © photonews

Als er de laatste weken een cross van betekenis op het programma staat, weten we gegarandeerd al welke twee namen er in aanmerking komen voor de zege. Maar als team blijft Marlux-Napoleon Games wel het beste presteren.

De ploeg van Jurgen Mettepenningen beschikt over het beste geheel en doet zo (met de beste drie renners in de uitslag) beter dan de Telenet Fidea Lions van Sven Nys. Roland Liboton is zeker niet verrast. "Verbaast me niet. Bijna overal palmden ze de resterende podiumplaats(en) in", aldus Liboton.

"Het siert ze bij Marlux dat ze er, de verstikkende dominantie van Van der Poel en Van Aert ten spijt, rotsvast in blijven geloven", zegt de voormalige Belgische kampioen en wereldkampioen in HLN. Volgens Liboton hebben ze bij de ploeg veel te danken aan twee personen.

De Bie en De Clercq

"Met dank aan de twee juiste stuurmannen: Danny De Bie en Mario De Clercq. 'Speciallekes'. Veel hoor je ze niet. Ze denken vooral. Aan wat er zit aan te komen. De kampioenschappen, met name. 'Misschien maken we tóch weer kans op een trui...' En terecht", lacht Liboton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties