Roelandts kijkt uit naar het voorjaar: "Hopelijk kunnen we een sterk duo vormen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Roelandts kijkt uit naar het voorjaar: "Hopelijk kunnen we een sterk duo vormen"

De renners van Lotto Soudal zijn volop aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen bezig. Jurgen Roelandts kijkt al uit naar eind februari wanneer met de Omloop Het Nieuwsblad het klassieke voorjaar écht van start gaat.

De stage in Spanje verliep vlekkeloos voor Roelandts. Dat is toch wat anders dan tegenover vorig jaar. "Alles verloopt goed tot nu toe. Vorig jaar had ik een ontsteking op mijn tand, toen was de voorbereiding in het honderd gelopen. Maar nu verloopt alles volgens plan", vertelt Roelandts aan Wielerkrant.be.

Hoe zien de komende weken er nog uit? "Ik ga nog enkele keren naar Mallorca. Eerst om er bij te trainen, daarna om er eind januari te koersen. Het is voor mij een beetje de gewoonlijke aanloop richting de klassiekers", zegt de Vlaams-Brabander.

Samen met schoonbroer

Roelandts hoopt samen met Jens Debusschere een gevaarlijk koppel te vormen in het voorjaar. "Jens heeft Dwars door Vlaanderen al gewonnen. We moeten natuurlijk altijd zien hoe het in een wedstrijd verloopt. Hij heeft elk jaar al vorderingen gemaakt. Hij weet ook hoe het moet en heeft elk jaar meer ervaring. Hopelijk kunnen we een sterk duo vormen", besluit Roelandts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties