Tweede zege in drie crossen voor Vos: "Ook vandaag ging het lekker"

Redactie
| 8 reacties
Tweede zege in drie crossen voor Vos: "Ook vandaag ging het lekker"

Amper drie crossen heeft ze dit seizoen op de teller staan, maar Marianne Vos mocht wel al twee keer zegevieren. Ook in Heusden-Zolder reed ze op een impressionante manier naar de overwinning.

Vos moest net zoals de voorbije crossen achteraan starten. Maar beetje bij beetje schoof ze op en uiteindelijk vloerde ze Sanne Cant. "Ik ben heel blij dat ik hier de zege pak. Het is een parcours dat me goed ligt en waar ik al vaker gewonnen heb", opende Vos bij HNB.

Het was al de zesde keer dat de Nederlandse won in Heusden-Zolder. "Ik rijd hier gewoon graag deze rondjes. Ook vandaag ging het lekker. Na de start duurde het toch een tijdje vooraleer ik vooraan wist aan te sluiten, tot halfweg cross ongeveer, en daarna kon het natuurlijk alle kanten uit. Het was belangrijk om weinig fouten te maken."

NK en WK

Nu komen de de kampoenschappen er aan. Daar wil Vos schitteren. "Dit was mijn derde cross. Er komen nu nog heel wat wedstrijden aan en ik bekijk het stap voor stap. Dat Nederlandse kampioenschap is een doel, daarna volgt een stage in Spanje en rijd ik nog de twee Wereldbekerwedstrijden vooraf aan het WK", besluit Vos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties