Patrick Lefevere wijst met beschuldigende vinger naar de pers na annuleren Ronde van Qatar

Redactie
| 6 reacties
Patrick Lefevere wijst met beschuldigende vinger naar de pers na annuleren Ronde van Qatar

Net zoals veel andere ploegmanagers baalde Patrick Lefevere (Quick-Step Floors) toen hij het nieuws over de Ronde van Qatar hoorde. Volgens Lefevere heeft de negativiteit rond het afgelopen WK in Qatar er zeker iets mee te maken.

De UCI meldde dat het financiële plaatje niet rond was om de rittenkoers te organiseren, maar daar gelooft Lefevere weinig van. "Ik vermoed dat het wielrennen in Qatar geen topprioriteit meer is", opent Lefevere in HLN. "Het is mooi geweest. In 2022 is er het WK voetbal. Bovendien heeft de koers in Qatar in oktober geen al te beste beurt gemaakt."

Pers schuldig

En daar is volgens de ploegmanager van Quick-Step Floors de pers schuldig aan. "Met dank aan de pers overigens, die geen positief woord over het evenement over zijn lippen kreeg. Het was te warm, er was geen volk, noem maar op. Iedereen was negatief."

"Dat terwijl een Arabier ook zijn fierheid heeft, hé. Of er een kans is dat dit een eenmalige annulatie is? Ik vrees ervoor. Als het in 2017 niet meer doorgaat, zal dat ook in 2018 niet het geval zijn", besluit Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties