Van der Haar heeft tijd nodig: "Hoop eind januari weer op normale niveau te zijn"

Redactie
| 3 reacties
Van der Haar heeft tijd nodig: "Hoop eind januari weer op normale niveau te zijn"

Lars van der Haar verschijnt straks voor de laatste keer in een outfit van Giant-Alpecin aan de start van een cross. De Nederlander maakte maandag zijn comeback in Heusden-Zolder, maar hield daar wel een gezwollen enkel aan over.

Van der Haar kwam op ruim vijf minuten van winnaar Wout Van Aert over de meet. "Fysiek ging het wel. Ik had even een dipje na de val op de trappen", klinkt het. "Ik ging daar onderuit en verloor ineens veel plekken, waardoor ik terugviel van de 20e naar de 30e plek. Maar ik ben gefinisht en dat was het belangrijkste. Hopelijk gaat het elke keer iets beter."

De Nederlander hield er wel een gezwollen enkel aan over. "Het is gewoon een zwelling, dat gaat vanzelf weg. Voor de rest voelde ik me na de cross wat stram, maar verder was het oké", aldus van der Haar tegenover het Nederlandse Wielerflits.

Maar de komende weken zal van der Haar nog niet op zijn best zijn. "Ik heb geen idee wat reëel is voor de komende weken. Ik hoop eind januari weer op mijn normale niveau uit te komen. De periode die nu aanbreekt, moet uitwijzen wat er mogelijk is", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties