Wat zal er nieuw zijn bij de start van het nieuwe jaar in de GP Sven Nys?

Redactie
| 3 reacties
Wat zal er nieuw zijn bij de start van het nieuwe jaar in de GP Sven Nys?

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor het eerst sinds het ontstaan van de GP Sven Nys rijdt Sven Nys zelf niet mee in 'zijn' Grote Prijs in Baal. Daarnaast zijn er nog enkele nieuwigheden in deze allereerste cross van het nieuwe jaar.

Sven Nys rijdt dus niet mee in zijn eigen Grote Prijs. De 40-jarige ex-veldrijder is al enkele maanden de adviseur van Lars van der Haar, maar vanaf 1 januari mag hij zich ook officieel ploegleider noemen van de 25-jarige Nederlander. Van der Haar, die nog op zoek is naar zijn beste vorm na zijn hamstringblessure, rijdt in Baal zijn allereerste cross voor Telenet-Fidea.

Wout van Aert rijdt in 2017 voor het gloednieuwe Crelan-Charles, dat las je hier al. Door het vertrek van Van Aert én Merlier bij Crelan-Vastgoedservice wordt er een nieuwe ploeg gevormd rond achterblijvers Jens Adams en Rob Peeters. Het nieuwe team van Club-aanvoerder Timmy Simons heet Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.

Ook de Tsjech Michael Boros (Era-Circus) en de Nederlandse belofte Sieben Wouters rijden vanaf vandaag voor het nieuwe kindje van Timmy Simons. En hoewel Niels Albert voortaan voor een andere ploeg zal werken, blijft hij de jeugdploeg van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice onder zijn hoede nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties