Het was al snel duidelijk bij de familie Aerts... "Overal en altijd wilden ze Sven Nys nadoen"

Redactie
| 3 reacties
Het was al snel duidelijk bij de familie Aerts... "Overal en altijd wilden ze Sven Nys nadoen"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Thijs en Toon Aerts horen dit weekend bij de favorieten voor de Belgische titel bij de beloften en de profs. Volgens moeder Noëlla Michielsen was het al snel duidelijk dat beide zonen een carrière op de fiets tegemoet gingen.

Na een Europese titel eerder dit seizoen, kan Toon Aerts nu ook meedingen voor de Belgische titel. "Het zou schoon zijn als Toon Belgisch kampioen zou worden", opent de moeder van Toon Aerts in HNB. "Even schoon als zijn Europese titel. Maar als moeder ben ik bijna even content als hij zijn best doet en tiende wordt. "

"We hadden nooit gedacht dat Thijs en Toon ooit zouden staan waar ze nu staan en dat ze zelfs hun brood kunnen verdienen met de cross. Twintig jaar geleden kende ik helemaal niks van cross of van welke sport ook. Hadden zij mij toen gezegd dat vandaag al mijn weekends rond de cross zouden draaien, ik had de mensen zot verklaard", klinkt het.

"We hadden nooit gedacht dat Thijs en Toon ooit zouden staan waar ze nu staan"

Maar zowel Toon als Thijs waren constant met de fiets bezig. "Onze gasten waren er van in het begin helemaal weg van. In de tuin stond een schuifaf met zo'n loopbrug. Andere kinderen kruipen daar op en glijden naar beneden. Zij reden met hun BMX'ke los naar beneden. Overal en altijd wilden ze Sven Nys nadoen", besluit Michielsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties