Thibau Nys (14) al tien maanden samen met Melanie: "Hij dacht eerst dat hij met een lief geen tijd meer zou hebben om te koersen"

Redactie
| 24 reacties
Thibau Nys (14) al tien maanden samen met Melanie: "Hij dacht eerst dat hij met een lief geen tijd meer zou hebben om te koersen"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Thibau Nys mocht zaterdag in Oostende pronken met de Belgische kampioenentrui én met zijn lief. Melanie is net als de zoon van Sven Nys nog maar 14 jaar, maar de twee menen het héél serieus met elkaar.

De kersverse Belgische kampioen veldrijden bij de nieuwelingen stond het voorbije weekend in de schijnwerpers. Niet alleen met zijn nationale titel, maar ook met zijn 14-jarige vriendin Melanie Van Gestel. De twee vormen al tien maanden een stel. "Dit is geen kalverliefde. Wij menen het héél serieus", zegt ze in HLN.

De twee tortelduifjes gaan allebei naar school op het Koninklijk Atheneum in Aarschot, maar ze zitten niet in dezelfde klas. "Ze hebben Thibau natuurlijk allemaal proficiat gewenst, maar ik heb niet echt speciale reacties gekregen", zegt Melanie. "Dat ze mij op het nieuws hadden gezien, ja. Maar verder? Nee. Het is op school ook heel gewoon dat wij een koppel zijn."

Melanie en Thibau zijn samen sinds maart 2016. "Ik was 12 toen ik Thibau op Facebook berichtjes begon te sturen, omdat ik hem een heel mooie jongen vond", zegt ze. "We kregen een band en spraken al eens af, maar daar bleef het bij in het begin. Thibau twijfelde constant, omdat hij dacht dat hij mét een lief geen tijd meer zou hebben om te fietsen. Ik heb héél lang achter Thibau gelopen, toch zeker bijna een jaar. Want ik was verliefd de dag dat ik hem voor het eerst zag. Maar op 14 maart hebben we elkaar in het park van Aarschot gekust. En als je hebt gekust, dan is het 'aan'."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties