Ambitieuze ploeg van Wanty-Groupe Gobert: "We hopen op deelname aan de Tour de France"

Redactie
| 0 reacties
Ambitieuze ploeg van Wanty-Groupe Gobert: "We hopen op deelname aan de Tour de France"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wanty-Groupe Gobert heeft vandaag tijdens een winterstage in het Spaanse Benidorm zijn team voor 2017 voorgesteld. De procontinentale formatie, die 22 renners onder contract heeft, wil het komende seizoen voor het eerst deelnemen aan een grote ronde.

"Bij voorkeur de Ronde van Frankrijk", spreekt teammanager Jean-François Bourlart zijn ambities uit. Wanty-Groupe Gobert kende in 2016 een seizoen van hoogtes en laagtes. De sportieve successen van de Belgische wielerploeg, met twaalf zeges, waaronder de Amstel Gold Race met de Italiaan Enrico Gasparotto, en de eerste plaats op de UCI Europe Tour, worden overschaduwd door het tragische ongeluk van Antoine Demoitié, die na een val in Gent-Wevelgem overleed.

"We hopen dit seizoen minstens even succesvol te zijn als in 2016", blikt Bourlart vooruit. "Gasparotto en Jans hebben ons verlaten, maar de aanwinsten zijn de toekomst van de ploeg. We zijn ervan overtuigd dat we ook dit seizoen vooruitgang zullen boeken. De volgende stap is om erbij te zijn in een grote ronde. We hopen erbij te zijn in Düsseldorf, waar de Ronde van Frankrijk dit jaar start."

Team Wanty-Groupe Gobert - On our way to 2017 from Team Wanty-Groupe Gobert on Vimeo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties