Bij Trek-Segafredo geloven ze in Jasper Stuyven: "Hij is klaar om schaduwkopman te zijn in de klassiekers"

Redactie
| 1 reacties
Bij Trek-Segafredo geloven ze in Jasper Stuyven: "Hij is klaar om schaduwkopman te zijn in de klassiekers"
Foto: © photonews

Ook Treg-Segafredo heeft de ploeg voor 2017 officieel gepresenteerd aan de pers en het grote publiek. Ex-Tourwinnaar Alberto Contador wordt er samen met John Degenkolb de nieuwe kopman. Onze landgenoot Jasper Stuyven is schaduwkopman in het voorjaar.

Trek-Segafredo stelde in Mallorca het nieuwe wedstrijdtruitje voor aan pers en publiek en sprak tijdens een persmoment in de vooravond ook de verwachtingen uit voor het seizoen 2017. "Scoren op alle fronten, het ganse jaar door, zowel in de klassiekers als in de grote rondes", is de ambitie bij de Amerikaanse formatie.

Het team wil het hele jaar door meer scoren en vooral hoger eindigen op de UCI-ranking. "We zouden graag in die ranking op de eerste plaats eindigen", aldus teammanager Luca Guercilena. "Dat is ambitieus, maar het is wel een doelstelling. John Degenkolb moet het afscheid van Cancellara compenseren."

"Daarnaast hebben we met Jasper Stuyven iemand die al bewezen heeft dat hij klaar is om als schaduwkopman te figureren in de klassiekers en is ook Edward Theuns een troef in het voorjaar. Ook Nizzolo zie ik daar een rol spelen. Hij blijft natuurlijk ook onze snelle man die Milaan-Sanremo, Gent-Wevelgem en etappes in de Giro moet ambiëren. Tot slot voegen we ook Fabio Felline toe aan de voorjaarsploeg."

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties