Reserve voor WK in Bieles baalt: "Rij al een heel seizoen op hoog niveau"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Reserve voor WK in Bieles baalt: "Rij al een heel seizoen op hoog niveau"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

In de WK-selectie van Rudy De Bie was er geen plaats voor Jens Adams. De crosser van Vastgoedservice-Sauzen Pauwels, die mogelijk wel nog in actie komt als er iemand afvalt, reageerde bij zijn ploeg ontgoocheld op het nieuws.

Vijf crossers waren al zeker van hun selectie, de overige twee tickets gingen naar Tim Merlier en Gianni Vermeersch. "De bondscoach heeft me om 14 uur via een kort telefoontje op de hoogte gebracht van het nieuws", opent Adams. "Ik had het de laatste dagen al een beetje voelen aankomen, maar dat maakt de teleurstelling niet minder groot."

Geen excuses

Adams zoekt geen excuses, maar heeft wel enkele argumenten voor zijn mindere laatste races. "Ik rij al een heel seizoen op een hoog niveau, alleen in de laatste twee wedstrijden liep het wat minder. Het Belgisch kampioenschap was gewoon niet goed en in Fiuggi kende ik tegenslag."

"Ik reed twee keer lek. Bovendien was ik wat ziekjes", aldus de crosser. "Ik wil geen excuses zoeken, maar die ziekte kwam wel op het slechte moment. De resultaten in de laatste weken voor een WK krijgen nu eenmaal wat meer aandacht. Maar mijn seizoen is zeker nog niet voorbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties