Van Aert: "Iedereen denkt dat het oorlog is, dat mag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Van Aert: "Iedereen denkt dat het oorlog is, dat mag"

In de aanloop naar het WK veldrijden werd tussen de kampen Van Aert en Van der Poel alles op scherp gezet. Toch is het niet zo erg als iedereen doet uitschijnen.

"Eigenlijk is het grappig. Een paar maanden geleden kregen we van jullie constant de opmerking dat we te braaf waren voor elkaar. En nu zegt iedereen dat het tussen mij en Mathieu niet meer is zoals vroeger", aldus Wout Van Aert in Het Nieuwsblad. "Ik relativeer het."

"In de aanloop naar het WK worden de zaken altijd wat opgeklopt, het akkefietje tussen Niels Albert en Mathieu doet iedereen denken dat het oorlog is. Dat mag, vind ik." Een duel tussen de twee kemphanen, dat zagen we al een tijdje niet meer.

Zondag moet de allerbeste Van Aert aan de start staan, dat wordt moeilijk

-Wout Van Aert

"Ik vraag me vooral af hoe goed ik zelf zal zijn. Mijn voorbereiding liep niet zoals ik het zelf wilde. Ik hoor mensen graag beweren dat een weekje rust geen kwaad kan. Ik hoop dat ze gelijk hebben." Tegen Van der Poel wordt het alvast niet makkelijk. "De beste Van Aert heeft ook veel gewonnen. Zondag moet de beste Van Aert aan de start staan, al wordt dat moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties