Vervecken: "Sanne Cant is één van de outsiders"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vervecken: "Sanne Cant is één van de outsiders"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met het WK veldrijden in aantocht maken we ons ook bij de vrouwen op voor een interessante strijd. Alhoewel, Marianne Vos lijkt bij iedereen de grote favoriet, ook bij Erwin Vervecken.

"Er is ook voor mij één grote topfavoriete, Marianne Vos", aldus Erwin Vervecken aan Wielerkrant.be. "Ze is de betere en kan zo’n kampioenschap perfect aan. Het is ook iemand die boven zich uit kan stijgen op een kampioenschap."

En de kansen van Sanne Cant? "Sanne is één van de outsiders. Net als Eva Lechner en Katarina Nash. Ik zou Sophie de Boer daar ook bij rekenen, maar zij is de laatste weken toch wat minder goed bezig."

Van Loy kan top-tien rijden, top-vijf mits een superdag

-Erwin Vervecken

De andere Belgen zullen wellicht meer in de achtergrond strijden, maar Vervecken verwacht wel iets van Ellen Van Loy. "Ze gaat vermoedelijk in de top-tien rijden, top-vijf als ze echt een superdag heeft. Jolien Verschueren zakte de laatste weken wat weg."

Bij de U23 ziet hij Laura Verdonschot aanspraak maken op de titel. "Ze is écht goed in vorm de laatste tijd. Ellen Noble is uiteraard één van de grote concurrentes, maar we kunnen haar vorm moeilijk inschatten. Ze reden nog niet vaak tegen elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties