Moonen is zeker: "Ik verwacht dat Eli gaat winnen op dit technisch parcours"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Moonen is zeker: "Ik verwacht dat Eli gaat winnen op dit technisch parcours"

Eli Iserbyt probeert zondag zijn wereldtitel bij de beloften te verlengen. Op de eerste rij zit uiteraard z'n geliefde Puck Moonen. We vroegen haar hoe de voorbereiding van Eli verliep.

"Het WK bij de beloften, dat is voor mij het uiteraard het belangrijkste. Ik verwacht hetzelfde als vorig jaar, dat Eli gaat winnen", aldus Moonen. "Het is een heel technisch parcours. Eli is de meest technisch onderlegde van de beloften. Hij ziet het wel zitten met dit parcours."

Hij is niet zo dominant als vorig seizoen

"Alles moet uiteraard meezitten, pech kan altijd gebeuren." Iserbyt zal alleszins minder fris aan de start staan. "Het is toch een andere voorbereiding. Vorig jaar had hij door die operatie meer rust vlak voor het seizoen. Dit jaar reed hij vaak op de weg, dus begon hij minder fris aan het seizoen."

"Ik weet niet of dat gaat meespelen. Hij domineert wel niet alles zoals vorig seizoen." Moonen zal dankzij haar team Lotto-Soudal niets moeten missen. "Ik vertrek zondag op stage, maar mijn ploeg heeft ervoor gezorgd dat ik een latere vlucht kon nemen. Zonder dat ik erom vroeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties