Ook Sanne Cant showt zaterdag wereldkampioenentrui in haar dorp: "Vooral proberen genieten"

Redactie
| 1 reacties
Ook Sanne Cant showt zaterdag wereldkampioenentrui in haar dorp: "Vooral proberen genieten"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Haar eerste cross na het WK in Maldegem werd geen groots succes, maar zaterdag wil Sanne Cant wel stevig uitpakken in Lille. Voor haar eigen dorpsgenoten hoopt ze fris voor de dag te komen.

"Het wordt één groot feest", zegt Sanne Cant aan Het Laatste Nieuws. "Ik verwacht heel veel volk. Op het Belgisch kampioenschap vorig jaar was het al over de koppen lopen, maar met twee wereldkampioenen uit de eigen gemeente zal het nog straffer worden. Bovendien zal IJsboerke, de sponsor van de Ladies Trophy, in Lille een grote feesttent zetten."

"Ik wil mijn regenboogtrui de komende weken zoveel mogelijk laten zien", zegt Cant. "Als ik één wedstrijd nog graag wil winnen, dan is het Lille natuurlijk. Het wordt afwachten hoe fris ik aan de start zal staan. Traditiegetrouw is dit een erg drukke week voor de wereldkampioen en ik ben benieuwd hoe ik dat verteer. Ik wil zaterdag in de eerste plaats genieten. De voorbije jaren was Lille voor mij een revanchewedstrijd, maar dat gevoel is nu wel even anders."

    Corrigeer
    Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

    Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

    Meer nieuws

    Meer nieuws

    Populairste artikels

    Nieuwste reacties