Summi begint advies- eventbureau met zijn vrouw: "Zijn passie blijft wielrennen"

Redactie
| 0 reacties
Summi begint advies- eventbureau met zijn vrouw: "Zijn passie blijft wielrennen"
Foto: © photonews

Johan Vansummeren is sinds dit jaar officieel geen wielrenner meer en het door hartproblemen ingegeven afscheid als wielrenner weegt zwaar. Met zijn vrouw Jasmine Vangrieken lanceert hij nu een advies- en eventbureau rond wielrennen: 'Secteur4'.

Johan Vansummeren mocht zijn contract bij AG2R tot eind december uitdoen, maar kon het daardoor niet met ander werk combineren. "Maar Johan is niet gemaakt om stil te zitten", zegt zijn vrouw Jasmine Vangrieken in HLN. "Een hele dag in de zetel zitten is frustrerend. Er moest iets nieuws komen. Hij heeft een diploma als ploegleider, maar die plaatsen zijn dun bezaaid. Hij heeft andere aanbiedingen buiten het wielrennen gekregen, maar daar ligt zijn hart niet bij. Zijn passie blijft wielrennen."

En daar moet Secteur4 nu aan tegemoetkomen. Vansummeren biedt zijn diensten aan aan ouders die advies willen over hun jonge coureurs of kan zijn ervaring overbrengen in mental coaching. Een bedrijf dat zijn werknemers wil verrassen kan bijvoorbeeld ook Vansummeren inhuren voor een fietstocht op een uitgestippeld parcours: 'Ride with Summie'. Vangrieken valt te boeken voor presentaties en fotoshoots, werk dat ze eerder ook al deed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties