"Hopelijk blijf ik dit jaar gezond en kan ik scoren van Kuurne-Brussel-Kuurne tot Roubaix"

Redactie
| 0 reacties
"Hopelijk blijf ik dit jaar gezond en kan ik scoren van Kuurne-Brussel-Kuurne tot Roubaix"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Belgische sprinter Roy Jans komt vanaf dit seizoen uit voor het ProContinentale WB-Veranclassic Aqua Protect. In de Ster van Bessèges liet de renner meteen zien dat de vorm goed is.

In de eerste rit moest hij enkele Démare en Kristoff laten voorgaan. "We hebben met het team heel goed gepresteerd in de Ster van Bessèges", opent Jans in HLN. "Een derde plaats in de openingsrit en een zevende stek in de vierde rit. Ik kan daar tevreden mee zijn, temeer de sprintvoorbereiding op punt staat en dat is goede zaak voor de rest van het seizoen."

Nu wil onze landgenoot ook een goede prestatie in de Ronde van Oman neerzetten. "Dit is een rittenkoers met veel hoogteverschillen. De eerste en de laatste etappe zijn op maat van de spurters en daarin wil ik mijn kans gaan. De andere etappes zijn lastiger en het doel is er om mijn conditie verder op te bouwen", klinkt het.

Tot en met Roubaix

"Ik ben al goed, maar hier moet ik verder aansterken en kilometers bijtrainen. Vorig jaar werd ik na Oman ziek door het temperatuurverschil. Hopelijk blijf ik dit jaar gezond en kan ik scoren van Kuurne-Brussel-Kuurne tot Roubaix", besluit Jans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties